nosactivites

notrehistoire
Verjaardag.
U wilt een verjaardag ongewoon om uw kinderen te bieden? Wij stellen voor om te vieren onder onze tent. Carousel, suikerspin, inleiding tot circuskunsten, animatie zien ... alles draagt bij tot het maken van dit magische moment. Tot 31/12/2014.

Prijs:
 • 15 euros per kind
 • 3 euros per ouder (dat blijft aanwezig)
Op het programma:
 • 14u00 : Komst van het kind.
 • 15u00 : Animatie & Clown jongleershow
 • 15u30 : Kinderen eten taart
 • 16u00 : Circus workshop met jongleren, koord, rola-rola, diabolo's etc ..
 • 17u00 : Ouders herstellen kinderen (einde).
De tafel wordt door ons gedekt, u dient enkel de taart nog mee te brengen. Wij zorgen ook voor de drankjes (appelsap, sinaasappelsap en water). Op het einde van de animatievoorstelling zal uw kind in het midden van de piste geroepen worden door de clowns die een geschenkje vanwege het circus zullen aanbieden.

Wat nu te doen... reserveer snel... neem contact met ons op...

notrehistoire
Je uitnodigingskaart op maat
Heb je de datum van je verjaardagsfeestje al vastgelegd ? Zou je een aangepaste uitnodigingskaart willen maken ? Klik hier en in enkele minuten tijd kan je je eigen uitnodigingskaart afdrukken om naar je vrienden te sturen.

Jouw kaart :
De kaart staat in PDF-formaat, recto verso, waardoor je hem op een A4-blad kan afdrukken en in twee kan plooien. Als je meer uitleg wil, klik dan HIER ...Kindercursussen.
De wereld van het circus is een unieke wereld. Dankzij Circus Samuel Pauwels hebt u de mogelijkheid om zich te laten onderdompelen in deze droomwereld door deel te nemen aan een cursus van 5 dagen om de circustechnieken te ontdekken. Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is dit een grote nieuwigheid. Uniek in België, in het gezelschap van de familie Pauwels voor het ontdekken van de circuswereld. De hele week lang (van maandag tot vrijdag) leren de kinderen de basis van meerdere circustechnieken en dit steeds op een ludieke manier(acrobatiek, jongleren, clownerie). De laatste dag nemen ze deel aan een voorstelling waarvoor ook alle ouders uitgenodigd zijn. De cursus eindigt dus onder de schijnwerpers van de piste van een echt traditioneel circus.

Prijs:
 • 70 euro per week
Dagelijkse planning (van maandag tot vrijdag):
 • 08u30 : Komst van het kind.
 • 17u00 : Ouders herstellen kinderen (einde).

De ouders moeten voor de tussendoortjes en het middagmaal zorgen die de kinderen zullen nuttigen in de circustent.

Zomercursussen: Op 6 juli to 14 augustus 2014Meer weten? Neem contact met ons op...
nosactivites
nosactivites

notrehistoire
Circusdag voor scholen.
Vanuit de bekommernis een permanente animatie te creëren rond de acts van de piste, organiseert Circus Samuel Pauwels een ‘dag in het circus’-formule voor scholen, die het mogelijk maakt voor scholieren om zich een idee te vormen van het circusleven. De dag omvat een bezoek aan de toestellen en de uitleg over de specifieke termen, het ontdekken van de traditionele circuskostuums, mini-praktijkcursussen en een animatievoorstelling. Een moment van ontspanning op het speelplein wordt ook voorzien voor de kinderen.

Prijs:
 • 10 euro per kind (minimum 50 kinderen)
 • Gratis voor leraren en begeleiders
Tijdsschema:
 • 10u00 tot 15u00 : aanpasbaar
Wat nu te doen... reserveer snel... neem contact met ons op...

Verhuur van circustenten, tenten en constructies.
Circustenten van Brussel.
De activiteit van het verhuren van circustenten en tenten heeft zich uiteraard ontwikkeld uit de professionele ervaring en de beschikbare uitrustingen. Van kleine tenten tot circustenten van 80 meter lang, wij bieden u een uitgebreid gamma aan producten en oplossingen en dit aan de meest aantrekkelijke prijzen.

Iedere locatie valt te overwegen.

Om meer te weten... neem contact met ons op...
nosactivites
nosactivites nosactivites

notrehistoire
Diners-Voorstellingen en vieringen.
Vier alle evenementen in uw leven in het circus.
Huwelijken, communies, scheidingen… een unieke en gezellige plek om van alle gedenkwaardige evenementen uit uw leven onvergetelijke gebeurtenissen te maken.

Om meer te weten... neem contact met ons op...

Evenementen.
Pauwels Circus Events.
Voor 10 tot 1000 personen, maak een opvallende gebeurtenis van uw recepties, cocktailfeestjes, evenementen, privé- of bedrijfsfeestjes... Uw à la carte-formule... Door een dynamisch team van professionals dat zich aanpast aan uw noden en budget!

Alle evenementen:
 • Thema-avonden
 • Bedrijfsbarbecue
 • Productlanceringen
 • Sinterklaasfeest
Twijfel niet langer! Neem contact met ons op...
nosactivites
nosactivites nosactivites nosactivites nosactivites
Content
Word een fan op Facebook :
http://facebook.pauwelscircus.com